Võisai
300g
Looduslikult kääritatud
Magus, mahe, lõhnav, sisaldab kõrgekvaliteetset võid
Aeglaselt valmistatud võisaia valmistamine
Järgitakse traditsioonilist saiaküpsetamise retsepti juuretisega. Saia taigna valmistamisel kasutatakse juuretist ja selle kerkimiseks on vaja pikemat aega - kuni 8 tundi. Looduslikult kääritatud sai on organismile kergemini seeditav ning sellel on loomulik maitse ja lõhn.
Koostisosad: Nisujahu, joogivesi, või (4 %), suhkur, vadakupulber, pärm, keedusool
100 g toodet sisaldab: toiteväärtus: 1312 kJ / 311 kcal , rasva 5,3 g, millest küllastunud rasvhappeid 2,5 g, süsivesikuid 56,2 g, millest suhkruid 6,2 g, kiudaineid 3,1 g, valku 8,2g, soola 1,1 g
Viilutatud
Sulle võib veel meeldida